Descriere
Cafea de specialitate, 100% arabica, crescută cu grijă într-o zonă precis delimitată geografic, atent culeasă, procesată, selecționată și proaspăt prăjită, în loturi mici, specific originii și metodei de procesare.
Prăjire ușoară – caracterizată printr-o aciditate complexă și un caracter de origine bine subliniat, cu primul pocnet făcut de majoritatea boabelor.
Luis Alvarado Molina este proprietarul fermei El Triunfo, care se întinde pe o suprafața de zece hectare, la o altitudine de 1200 m în zona Las Pacayas, Corquín, Copán.
El are studii în domeniul agronomic și a muncit mulți ani pentru a îmbunătăți producția, folosind tehnologii agronomice inovative.
Anul acesta a produs acest micro lot natural cu un scor de 87,5 puncte SCA, în care cireșele de cafea au fost atent selecționate, calitatea finală a cafelei fiind una deosebită, cu un profil aromatic ce duce spre fructe de pădure și rubarbă, cu o aciditate efervescentă și carameluri dulci.